lördag 14 mars 2009

snälla, snälla

Ikväll e melodifestivalfinalen. Jag hejjar på EMD, Måns, Agnes eller Alcazar. Men snälla, snälla, snälla, snälla, snälla, låt inte Caroline af Ugglas vinna. Det vore pinsamt att skicka den låten vidare!

Vi har nyss kommit in efter att ha varit ute i snön. Först byggde vi en stor snögubbe och sen gjorde vi ett nytt försök med framsidan. Förra helgen skottade vi bort all snö, rensade och gjorde fint. Till vilken nytta? Dagen efter låg det 2dm snö överallt. Men nu har vi alltså skottat bort all snö igen så nu få det inte komma mera!

4 kommentarer:

  1. Men det är ju Snälla, snäll som ska vinna. Hon är ju BÄST!

    SvaraRadera
  2. Oj menar du allvar med att ni skottar bort all snö från gården? gräsmattan och allt?? förvisso kanske sommaren kommer fortare då men rackarns vad vi skulle få skotta...

    puss

    SvaraRadera
  3. JA fy...
    Tyvärr så vann ju ingen av dem som du oxå höll på, men röstade du ? De gjorde ju inte jag så man kan väl inte gnälls så mycket då antar jag ?!
    VART gör ni av snön. Skottar ni bort från gräsmattorna oxå eller bara själva "gången" till dörren eller hur ni nu har de ? Är oxå så less på snön nu och vill bara få bort den...

    SvaraRadera
  4. Ja du vilken tur...snälla snälla snälla vann ej...
    ja nu måste vi vl ändå får våren hit..och för att stanna??!kramis

    SvaraRadera