onsdag 4 mars 2009

Igår va jag och kidsen hemma från skola och dagis eftersom Liam varit lös i magen i måndags. Tursamt nog va diarrén som bortblåst så jag behövde inte hålla på att tvätta bajsiga byxor.
Vi hade en väldigt mysig dag! På förmiddagen tog vi oss ut på vår baksida. Vi har inte lekt där sen i höstas. Barnen tyckte det va så kul att riva upp alla sommarsaker och vi (jag iaf) längtade ännu mer till sommaren.

Idag va det åter skola. På eftermiddagen fick vi öva på kapillärprov. Jag fick sticka en klasskompis i fingret. Det va inte så svårt. Hehe, jag fortsätter hävda att det är kul att sticka folk :-D. Camilla: jag får öva på dig sen så att du kommer över din rädsla ;-)

Jag är så sjukt, extremt trött varje dag nuför tiden. Jag tror det är mina vitaminreserver som är slut. Vintern har tagit ut sin rätt. Och så vill jag göra håret ljusare! mEn med en fattig studentlön så är det svårt att ha råd med sånna lyxigheter... :-/ Men jag vill. Är trött på mörka håret nu!

Snöbandy, det är kul!


Ut på prommis i tandemvagnen!

5 kommentarer:

  1. åh vad mysigt att vara ute på baksidan. hos oss är det alldeles för mycket snö för det...

    när fixade ni en tandemvagn? det har jag helt missat, nog för att jag vet att du har nojja på vagnar men i alla fall :)

    kram

    SvaraRadera
  2. Ha ha Ja jag tänkte på dig med när jag skrev det :) vi kunde ju haft en egen grupp då :=)

    Puss!

    SvaraRadera
  3. Hörredu vagnspecialisten :) Vad rekommenderar du för vagn för två busungar? Jag ska köpa en syskonvagn till mina, tänkte nog köpa en begagnad.. Den ska inte vara jättedyr. Jag vill nog att de ska sitta bredvid varandra förresten, och liggläge.. Några tips?

    Kram

    SvaraRadera
  4. Kanske gravid igen sötnos??!! lr så behöver du bara lite ensam tid med maken din.. lite mys .. kram kram

    SvaraRadera
  5. Jenny: haha, nädu, har mensen med stort M nu så ingen bebbe i magen :-D

    SvaraRadera