fredag 15 maj 2009

bonus

Här har man inte haft en sekund över på senaste tiden. Skolan och barnen har fått all min tid. Men nu är det helg :-) Ahhh, så skönt. Tänk att det redan är 15 maj :-o Hjälp, halva månaden har gått. De otroligt vackra körsbärsträden "snöar" för fullt och snart är inte träden sådär härligt vita längre.
Hela vårt radhusområde är fullt av körsbärsträd. Så här fina va dom för några dar sen!


Igår va jag på h&m och shoppade lite för mina presentkort. Bla fick Engla den här baddräkten. Inget i min smak direkt, men hon blev överförtjust :-)

Appropå h&m så fick jag idag mina bonuscheckar där ifrån :-D. 1000 härliga kronor har jag nu att shoppa för :-). Det gör mig glad tills jag tänker på varför jag fått dom. Det är högsta bonusen och den får man bara om man handlat för 15.000kr eller mer på ett år på h&m....

Idag är det fredag! Me like. Det är bara på fredagar och lördagar som jag kan svulla godis utan att få dåligt samvete. Jag har halkat tillbaks i dåligt mönster och måste äta godis varje dag :-( Ångest i veckorna utom på helgen. Men en bra grej, läste idag på affären att karamellkungen varken har kemiska transfetter eller AZO färgämnen i sitt godis :-).

3 kommentarer:

  1. ha ha vi shopping-glada mammor...;0)
    Likadan baddräkt som letizia och hon älskar den med..d e väl huvudsaken. Det e så fint när det blommar, synd att d ibland går lite för snabbt innan dem blommat klart...kramis

    SvaraRadera
  2. Ojdå e du galen, jag fattade det som att ni hade det lite kärvt med cash när du skrev för ett tag sedan men näääe det kan du inte påstå va?!
    Jag fick också en check och den var på 50:- (ja så mycket handlar jag)....
    Gud va skoj att du kan shoppa ohämmat sådär, fan va nice!!

    Underbar bild på dom små söta aporna, dom älskar verkligen varann, det syns!!

    Kraaaam!

    SvaraRadera
  3. cissi. jamen gissa varför vi har det så kärvt..... haha.

    SvaraRadera