lördag 20 juni 2009

Blöt midsommar!

Hela gårdagens förmiddag såg vädret si sådär ut. Det va jättesvårt att komma på vad vi skulle ha på oss. Vi tog cykeln till Tyresö slottspark där det varje år är ordentligt midsommarfirande. Eriks mamma och pappa va med oxå och dom hade packat picknick korgen full av midsommarmat. När vi kom fram och slog oss ner i gräset så sprack det upp och solen tittade fram, himlen belv klarblå och värmen verkligen stekte, ahhhh va skönt. Vi åt goda lunchen och njöt i solen. Efter lunch så restes midsommarstången och vi dansade runt en stund med kidsen. Men rätt som det var började det ösregna. Hela festområdet vart som en myrstack där alla sprang runt och letade paraplyer och träd att gömma sig under. Men efter 5 min va himlan blå igen och solen lyste. Och så här höll det på hela dagen, fram och tillbaks- typiskt midsommarväder alltså! Men när vi cyklade hem så verkligen öppnade sig himlen och regnet fullkomligt forsade. Vi va sååååå blöta!

På kvällen kom mina syrror över och käkade mat. Sen hyrde vi film, Wallander skulden. Den va faktiskt bra.
En toppenmidsommar vart det tillslut :-).


Pappa och barnen vid picknickfilten.


Stången reses. Liam och Engla ser förväntansfulla ut...not, haha.


Jag och kidsen dansar kring midsommarstången.

Och så kom regnet....


...och hela världen vart grå.

Men snart kom solen igen och lyste på slottet.

Jag och busråttan.

Mulet igen, bäst att behålla regnjackan på!

Mammas fina kille!

Riktigt mörkt på himlen, dags att skynda hem!

Jag va som en dränkt katt efter cykelturen hem *brrr*

2 kommentarer:

  1. Hej gumman..trots regnet ser ni ut att ha haft en riktig trevlig midsommar!jättefina bilder på den jättefina familjen.Kramisar

    SvaraRadera
  2. Vilken mysig midsommar ni haft! Vi var bara hemma för Wilmer är sjuk och vädret var inte det bästa men vi hade mysigt ändå :-)
    Jättefina bilder som vanligt på den fina familjen.
    Kramis från Therese

    SvaraRadera