torsdag 16 juli 2009

det här me DVD

Jag har ett problem med dvd filmrna, dom e så ömtåliga! Vi har köpt massa barnfilmer på dvd till barnen. Vi förvarar filmerna i ett barnsäkrat skåp för att förhindra att barnen ska leka med dom så att dom blir repiga.
Men dvd:na håller ju inte för nånting, inte ens att bli tittade på. Englas BÄSTA film är "mamma mu". Hon tittar på den flera gånger om dagen och nu, efter flitigt tittande så har alltså den här skivan börjat hacka och hoppa. Samma med barnens andra favvosar, mora träsk, sunes jul, madagaskar osv. Efter att man tittat på dom (förvisso ganska många gånger) så är det som att skivorna blir utslitna och hackar. Asdålig tycker jag, och jävligt irri. Tacka vet jag våra gamla vhs, dom kunde man kolla på måååååånga gånger ( i flera, flera år) innan bilden blev brusig.

Så numera så tittar Engla och Liam nästan enbart på vhs. Vi har tagit hit alla mina gamla vhs filmer (vilket är väldigt många, disney, astrid lindgren, nalle phu osv). Visst, kvaliten på bilden är inte knivskarp, men man hör iaf vad som sägs och bilden hoppar inte.

hur upplever ni andra dvd skivor? Har era lång livslängd?

1 kommentar:

  1. Hej tjejen!
    Våra Dvd skivor är nog okej. Däremot är själva spelarna förbrukningsvara här! Dem blir sliten, stannat o låser sej på filmerna! Även våra filmer som man hyr osv. så de kan inte vara skivorna.. Irreterande är det!
    Ha en fortsatt skön sommar, skoj att följa er i bloggen :)
    Kram!

    SvaraRadera