söndag 2 augusti 2009

En dag på kolmårdens djurpark med familjen Söderström/Stjärne.

Igår åkte vi till kolmården för att hälsa på bästa Camilla och hennes familj. Vädret var ok så vi tog en heldag på parken. Fullt ös, medvetslös (nästan iaf, haha) från öppning till stängning. Men vi hade jättekul och det va så mysigt att få en heldag med dom!
På kvällen somnade hela familjen kl.21. Vi va såååå trötta.

Idag har jag och Erik haft barnfritt så vi har passat på att storstäda och handla mat samt göra lite småfix. Precis när vi var klara och satt oss ner i solen på baksidan med varsin bok, ja då kommer farmor och farfar med barnen. Haha, slut på friden. Att vi aldrig bara kan ta det lugnt när vi är ifrån barnen.

Imorrn börjar Erik jobbet igen :-( :-( Jag och barnen är hemma ytterligare 2½ vecka innan dagis och skola börjar. Tänk, den här semestern gick precis lika fort som alla andra. I maj är man så förväntansfull. Man har storslagna planer på vad man ska hinna hitta på under sommaren (fjäderholmarna- har jag sagt varje år, men fortf inte kommit dit... drottningholm, trosa och Astrid Lindgrens värld är några andra grejer vi fick hoppa över.) Sommaren går så fort! Men på ett sätt blir det skönt när allt blir vardag igen. Jag längtar jääääättemycket till skolan. Det ska bli så kul att träffa alla kompisarna, få skvallra lite och bara ta det lugnt!

Engla står och hänger lite

Liam o Tilde åker kaffekopparna.

Lycka :-)

Årlig tradition, en lagom mörk bild under bamsebågen! Skaran utökas iaf för varje gång ;-)

Sötkorvar i skrindan!


2 kommentarer:

  1. så himla mysig dag ni verkar haft....kram

    SvaraRadera
  2. Mysigt!!!
    Jag & en kompis funderar på at åka dit någon dag denna veckan med kidzen då våra grabbar har börjat att jobba igen i dag!!!

    SvaraRadera