tisdag 4 augusti 2009

blä

Usch vilken jäva skitdag!!!! Liams första medicindag har varit hemsk. men skriver om det på fl istället. Jag känner mig helt slut och gråtfärdig. Huvudet dunkar och dag ska jag lägga mig tidigt.

8 kommentarer:

  1. skickar en styrkekram!! (jag har bytt alias på fl och läser därför bara här, men styrkekram behövs och det kan du få massor!!!
    kram och lycka till!!
    //Jenny W

    SvaraRadera
  2. styrkekram till dig gumman, jag tänjer på dig ska du veta,
    kramis

    SvaraRadera
  3. Skickar en massa kramar, värme och styrka...tänker på er!Bamsekram

    SvaraRadera
  4. Gumman, skönt o prata med dig på tfn! :-)
    Vi tänker på Liam här hemma :-) Tilde blev så ledsen att Liam "var sjuk" (hon förstod att det va nåt av vårt samtal så jag sa att han va sjuk o hade feber) Hon frågade om Liam måste sova på sjukhuset nu o när jag sa nej o att det inte är nån fara med honom så blev hon jätteglad :-) Hon sa att det var bra för Liam måste komma o leka med henne o gå på djurparken. Så Tilde skickar en bamsekram till Liam hon med!

    SvaraRadera
  5. Hej, läste att du skulle läsa bloggen, vet inte om du redan fått hjälp med hur man gör det men jag tror du går på "inställningar" "tillstånd" och där kan du välja om alla ska kunna läsa din blogg, enbart dom du väljer eller bara de som skriver i bloggen (har aldrig testat detta så jag törs inte garantera), det står dock ngt om att man kan ha max 100 läsare?! :S

    SvaraRadera
  6. Skickar oxå styrke kramar till dig.

    SvaraRadera